Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
  • Home
  • Colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn

Colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn

De homeopathische visie en aanpak van Colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn

In de klassiek homeopathie kijken we op een andere manier naar ziekten als Colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn. Omdat wij in onze praktijk bij diverse patiënten goede resultaten zien, willen we deze ziekten speciaal onder de aandacht brengen. Zeker ook omdat bijvoorbeeld ingrijpende operaties en het verwijderen van stukken darm daarmee voorkomen kunnen worden.

We geven voor de acute klachten acute homeopathische middelen die rust geven in de ontstekingen en de diarree en bloedingen doen verminderen. Dit geeft al een enorme verbetering in het dagelijks leven. Hierdoor is ook minder belastende reguliere medicatie, zoals prednison, nodig. Gunstig voor jouw gezondheid en minder kans op bijwerkingen.

In de klassieke homeopathie is de oorzaak van de ziekten van groot belang. Wij zien regelmatig een onderliggend patroon. Hierdoor kunnen we ook op deze onderliggende oorzaak voorschrijven. Zeg maar dat de ziekte-onderhoudende omstandigheden hierdoor verminderen of verdwijnen, met als gevolg structureel minder klachten.

Uiteraard werken we het liefst samen met de behandelende huisarts of specialist en stopt u de voorgeschreven medicatie niet zelf. Wanneer het door de homeopathische medicatie steeds beter gaat, overleg je met je huisarts of specialist of de reguliere medicatie kan worden verminderd of afgebouwd.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden