Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Lidmaatschappen en accreditaties

Homeopathie Leiden is aangesloten bij de onderstaande beroepsorganisaties en bezit alle nodige accreditaties. De consulten worden door de zorgverzekeraar vergoed. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk. De vergoedingen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering en kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Het eigen risico van uw zorgverzekering komt niet uit de aanvullende verzekering, maar uit het basispakket. Dit betekent dat u voor een homeopathische behandeling geen eigen risico hoeft te betalen.

Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten

Homeopathie Leiden is lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, afgekort de N.V.K.H., onder lidmaatschapsnummer 05-1773. De N.V.K.H. staat als grootste beroepsvereniging garant voor professionaliteit en kwaliteit. Lidmaatschap wordt alleen verstrekt aan klassiek homeopaten die een erkende gedegen opleiding hebben afgerond, een professionele bedrijfsvoering hebben en minimaal 6 dagen nascholing per jaar volgen. Voor meer informatie over de N.V.K.H. zie: http://www.nvkh.nl/. Voor klachtenafhandeling zie: https://www.nvkh.nl/over-ons/klachtenafhandeling-nkvh.


Stichting Hahnemann Homeopathie

Er zijn in het hele land vele homeopaten die werkzaam zijn volgens de ziekteclassificatie. Dit betekent gewerkt wordt volgens de regels of methode van Hahnemann en hiervoor een speciale opleiding heeft genoten. Dit zijn Register Homeopaten, te herkennen aan de RH kwalificatie achter hun naam.


Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Homeopathie Leiden is lid van Stichting RBCZ onder lidmaatschapsnummer 170474R. RBCZ bewaakt de kwaliteit van therapeuten door kwalificatie van de aangesloten beroepsverenigingen. Dit alles met de bedoeling, dat een cliënt in de complementaire en alternatieve zorg op een integere, verantwoorde en veilige manier wordt behandeld en/of begeleid.


Banerji  Protocols

Homeopathie Leiden is opgeleid in de homeopathische behandeling van en ondersteuning bij kwaadaardige ziekten. De Banerji’s zijn Indiase artsen voor homeopathie, vader en zoon en hebben een ongekend grote expertise opgebouwd in de behandeling van allerlei ziekten, waaronder kanker. De Banerji’s behandelen dagelijks meer dan duizend mensen in hun kliniek in India. Op deze wijze hebben ze een enorme ervaring en kennis opgebouwd, wat heeft geleid tot wetenschappelijke publicaties.


Ik kies natuurlijk

Ikkiesnatuurlijk.nl biedt (online) activiteiten gericht op natuurlijke, veilige, duurzame, groene, milieuvriendelijke,  spaarzame en eerlijke  producten en of diensten. Voor de informatie op deze website maken we gebruik van de kennis en ervaring van de hiervoor speciaal opgeleide deskundigen in de meest brede zin van het woord.  Met deze website willen we voorzien in de informatiebehoefte van de Nederlander in de hoop en verwachting hiermee een bijdrage te leveren aan de kostenbesparende en gezonde ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de gezondheid van mens, dier en milieu.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden