Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
  • Home
  • Praktijkvoorbeelden

Praktijkvoorbeelden

Om u een beeld te geven van de diversiteit aan klachten in onze homeopathische praktijk, treft u een aantal echte praktijkvoorbeelden aan. Mensen komen voor specifieke lichamelijke klachten, psychische klachten of een combinatie van beide. De klassiek homeopaat heeft een geheimhoudingsplicht. De voorbeelden zijn daarom aangepast, maar gebaseerd op werkelijke ervaringen.

Sommige mensen hebben pas enkele maanden een klacht terwijl anderen jaren lang met hun klachten rondlopen. De meeste ziekten zijn van chronische aard. Sommigen zijn “uitbehandeld” in de reguliere sector, of zien er onvoldoende resultaat. Anderen ervaren het steeds terugkeren van klachten of het continue medicijngebruik als een reden om de problemen eens anders aan te pakken. Weer anderen komen met gezondheidsproblemen omdat zij een voorkeur voor een holistische benadering hebben. Ongeveer 70-80% van de mensen verbetert aanzienlijk of geneest volledig.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden