Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Wanneer homeopathie?

Veel, of bijna alle, klachten en verschillende ziekten kunnen homeopathisch worden behandeld. Onderstaande thema's zijn er om meer orde te scheppen in wat homeopathie te bieden heeft. Bekende en minder bekende klachten en ziekten zijn per thema gegroepeerd en worden uitgediept. Enkele thema’s zijn op onze site beschreven. Dit is groeiende en wordt regelmatig aangevuld. We verwijzen u ook graag naar www.klassiekehomeopathie.nl voor aanvullende informatie. Deze site bevat veel goede en actuele informatie.


 

De site is in ontwikkeling en wordt wekelijks geactualiseerd. Onder andere de nieuwe thema's worden de komende periode aangevuld, opnieuw uitgewerkt en vervolgens gepubliceerd. Houdt de site en Facebook in de gaten!

Chronische ziekten of terugkerende klachten

Terugkerende klachten

Steeds meer mensen worden geconfronteerd met chronische ziekten of ziekten die regelmatig terugkeren. Met homeopathie zijn deze ziekten goed te behandelen. Door niet alleen te kijken naar de acute klachten, maar ook de dieperliggende oorzaak te behandelen wordt het mogelijk grip op chronische ziekten te krijgen. Mild en duurzaam genezen zonder bijwerkingen.

Lees verder ...

Eerste hulp / EHBO

Hoe sneller je er bij bent hoe mooier homeopathie kan werken. Denk daarom aan homeopathie bij EHBO situaties. Van een val uit een boom, een sportblessure tot en met beenbreuken en wespensteken kun je met homeopathische middelen snel resultaat boeken. Het is goed hiervoor een EHBO kit in huis te hebben. Zo kun je na overleg direct het aangewezen middel inzetten.

Lees verder ...

Zomer- of seizoensklachten

Soms spelen klachten opvallend vaak in bepaalde seizoenen op. Bijvoorbeeld astma of reumatische klachten in de herfst en wintermaanden. Of hooikoorts in het voorjaar en in de zomer. Met behulp van homeopathische middelen kun je specifiek ondersteuning bieden tijdens de verschillende seizoenen en omstandigheden. Hierdoor voel je fitter en vitaler.

Lees verder ...

Homeopathie in de winter

Winter- of seizoensklachten

Soms spelen klachten opvallend vaak in bepaalde seizoenen op. Bijvoorbeeld astma of reumatische klachten in de herfst en wintermaanden. Of hooikoorts in het voorjaar en in de zomer. Met behulp van homeopathische middelen kun je specifiek ondersteuning bieden tijdens de verschillende seizoenen en omstandigheden. Hierdoor voel je fitter en vitaler.

Lees verder ...

Homeopathie en kinderen

Kinderen

Homeopathie is een preventieve geneeskunst. Dat wil zeggen, hoe eerder je er bij bent hoe meer je ook kunt voorkomen. Een gezonde kindertijd is voor de ontwikkeling van een kind erg belangrijk. Kinderen reageren vaak verbazingwekkend goed op homeopathie. Kinderen groeien veel en ontwikkelen zichzelf continue. Er is veel vitaliteit. Veel voorkomende klachten zijn terugkerende oorontstekingen, slaapproblemen, buikpijnen, hoofdpijnen, gedragsproblemen, etc.

Een belangrijk onderdeel van een kinderconsult is het observeren van uw kind: hoe ziet het eruit, hoe praat het, hoe gedraagt het zich, etc. Het is daarom belangrijk dat u tijdens en consult met uw kind omgaat zoals u thuis gewend bent. Daarnaast is verdere informatie van u, of van uw kind als het daar toe in staat is, dezelfde als beschreven onder het kopje Eerste Consult.

Lees verder ...

Trauma, emotie, stress en alles wat zich in het leven afspeelt

Uit het leven gegrepen

Er bestaan niet alleen fysieke klachten. Net zo serieus is de mentaal-emotionele gesteldheid van de mens. Als gevolg van gebeurtenissen in het leven kunnen dingen misgaan en diepen wonden achterlaten. Jarenlang verdrongen of op de achtergrond gehouden heeft dit vroeg of laat vaak invloed op de gezondheid. Homeopathie kan hier een belangrijke rol spelen in het verwerken en gezonder omgaan met verleden en toekomst. Veel voorkomende thema's zijn burn-out, depressie, verdriet, rouw, scheiden, misbruik, geweld en angst.

Lees verder ...

Kanker en de homeopathische mogelijkheden en begeleiding

Kanker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu mauris at lectus tincidunt vulputate. Donec tincidunt sapien vitae lobortis congue. Quisque congue risus tellus, ac tincidunt urna accumsan a. Integer ut ex cursus, pretium odio sit amet, vestibulum nunc. Curabitur malesuada ipsum vel faucibus suscipit. Pellentesque vehicula diam mollis, venenatis lacus vel, tempor turpis. Proin accumsan est enim, vel gravida quam fringilla posuere.

Lees verder ...


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden