Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
  • Home
  • Bijen- en wespensteken

Bijen- en wespensteken

Een bijen- of wespensteek is pijnlijk. De plek zwelt en doet pijn. Neem zodra u gestoken bent een paar keer Arnica en het ongemak is snel voorbij. Is dit onvoldoende of is de zwelling al aanwezig, neem dan Apis.

Bent u overgevoelig of allergisch voor bijen- of wespensteken?
Bent u overgevoelig voor deze steken, dan is een steek levensgevaarlijk door een zwelling van het hele lichaam, de keel of de luchtwegen. Zorg in overleg met uw homeopaat dat u in de zomer altijd een buisje apis bij u heeft, zodat u deze direct na de steek kunt innemen.
Een voorbeeld: een vrouw die vaak gestoken werd door wespen, hield daarna dagenlang een zeer gezwollen en pijnlijke plek over waar de wesp stak, ook voelde ze zich dan moe en naar. Nu neemt ze zodra ze gestoken wordt meermalen op een dag de Apis in en de klachten zijn veel minder heftig en duren kort.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden