Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Voeding

Klassieke homeopathie is een geneeswijze
Klassieke homeopathie is geen levenswijze
Klassieke homeopathie is geen dieet

Ten onrechte komt het beeld naar voren dat een bepaalde voedingswijze en een “lifestyle” onderdeel vormen van klassiek homeopathie. Bij een klassiek homeopathische behandeling krijgt u homeopathische medicijnen. Er bestaat geen homeopathisch dieet, geen homeopathische tandpasta of homeopathische kauwgom. Alleen in de beginperiode is het bij sommige mensen raadzaam enkele voedingsmiddelen te beperken. Na deze periode zijn er helemaal geen beperkingen.

Zijn de klachten voortgekomen uit een ongezonde levenswijze, dan zal tijdens het consult advies gegeven worden dit aan te passen. Voor een goede gezondheid is een gezonde leefwijze natuurlijk aan te raden, maar deze verschilt per individu! Voor de ene mens is een aardbei ongezond door een allergische reactie, bij een ander mens is een aardbei een gezonde bron van vitamine C.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden