Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
  • Home
  • Zwangerschap en bevalling

Zwangerschap en bevalling

Homeopathie is een fijne natuurlijke geneeswijze tijdens de zwangerschap, omdat het voor moeder en kind niet gevaarlijk is. Bij uiteenlopende problemen tijdens de zwangerschap kan homeopathie een uitkomst zijn waardoor deze periode aangenamer wordt. Ook vrouwen die bij eerder zwangerschappen veel fysieke of psychische problemen hadden, komen regelmatig naar de praktijk. In de meeste gevallen verloopt de zwangerschap veel beter. Een goede zwangerschap en bevalling staan vaak weer aan de wieg van een goede start of kraamperiode.

Ook vrouwen die bij (een) eerdere bevalling(en) traumatische ervaring(en) hadden, hebben in bijna alle gevallen een betere bevalling door de homeopathische begeleiding.

Van de vrouwen die eerder 1 of meerdere keren een postnatale depressie hadden, krijgt na een homeopathische begeleiding tijdens de zwangerschap, 99% een normale depressievrije kraamtijd.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden