Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
  • Home
  • Chronisch ziek

Chronisch ziek

Chronische ziekten en LoesjeHet aantal mensen dat lijdt aan een of meerdere chronische ziekten neemt voortdurend toe. Is het normaal dat je in de loop van je leven chronische ziekten ontwikkelt die steeds erger worden? Denk bijvoorbeeld aan de toename van suikerziekte, allergieën, reuma, hart- en vaatziekten, diverse vormen van kanker, schildklierklachten, menstruatie problemen, enzovoorts.

Vijftig jaar geleden hadden slechts weinig kinderen een chronische ziekte, nu lijden vele kinderen hieraan. Het lijkt wel of  chronische ziekten normaal geworden zijn. In onze optiek is dit echter niet normaal. Alleen af en toe een acute ziekte als een griep is normaal. Je weet dat het weer over gaat, als je over een normale gezondheid beschikt. Chronisch ziekten kennen geen eindpunt; ze gaan dus niet over. Je weet niet of je levenslang medicatie moet gebruiken, dezelfde klachten blijft houden, of dat de ziekte zich verdiept en ernstiger wordt.

Als je chronisch ziek bent, draag je die voor altijd bij je. Je merkt er in het begin niet altijd wat van, de ziekte kan een periode latent zijn of door medicatie heb je er geen last van. Op de achtergrond ontwikkelt de chronische ziekte zich altijd en onverminderd verder. Een chronische ziekte wil zeggen dat je lichaam uit balans is, vaak door uiteenlopende oorzaken.

Met behulp van homeopathische geneesmiddelen kan specifiek op chronische ziekten en de oplevingen daarvan worden voorgeschreven. Hierdoor komt het eindpunt weer in zicht. Let wel, vaak hebben dit soort ziekten een beloop van soms vele jaren of zelfs decennia gehad. Hier is een langere homeopathische behandeling en enig geduld voor nodig. We spreken dan ook van een mild en duurzaam genezingsproces. Als de chronische ziekte minder wordt of verdwijnt merk je dat het op andere fronten ook beter gaat. De kwaliteit van het leven neemt toe.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden