Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
  • Home
  • Homeopathie en borstkanker

Homeopathie en borstkanker

Artikel ForYou Magazine november 2014 Thema “Borstkanker”

Borstkanker komt niet uit de lucht vallen, hoewel het wel zo ervaren kan worden. Er gaat een heel ontwikkelingsproces aan vooraf. Het is een gevolg van een langer verstoord functioneren van het afweersysteem. Dit kan een erfelijke achtergrond hebben, maar ook veroorzaakt worden door spanningen of problematische omstandigheden tijdens het leven, een grote gevoeligheid van het hormonaal systeem of te veel geven ten koste van jezelf. Deze factoren kunnen allemaal een rol spelen en het afweersysteem structureel ondermijnen.

Uiteindelijk ontstaat hierdoor een voedingsbodem waaruit kwaadaardige ziektevormen, zoals bijvoorbeeld borstkanker, kunnen voortkomen. Het alleen bestrijden van het gevolg, de tumoren, gaat voorbij aan de onderliggende oorzaak. Een homeopathische behandeling gaat uit van de oorzaak en streeft naar duurzame genezing.

Homeopathie biedt veel ondersteuningsmogelijkheden bij de behandeling van borstkanker. De behandeling in het ziekenhuis is zwaar en gaat meestal gepaard met nare bijwerkingen. Er wordt veel van het herstelvermogen gevraagd. Met homeopathie neutraliseren we zoveel mogelijk de bijwerkingen van de bestralings-, chemo- of hormoontherapie. Hierdoor wordt de natuurlijke afweer versterkt. Je merkt dat je minder moe, ziek en misselijk bent. Gezonde cellen worden en blijven weerbaarder, essentieel bij herstel en de weg terug naar gezondheid. Je voelt dat je beter in je vel zit. Als het nodig is geven we begeleiding bij veranderingsprocessen in je leven die door of na de diagnose aan het licht zijn gekomen.

Onze praktijk “Homeopathie Leiden”, gelegen in het centrum van Leiden, heeft veel ervaring met ernstige vormen van lichamelijke en psychische ziekten. We werken graag samen met reguliere geneeskunde.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden