Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/emivem1q/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
  • Home
  • Klachten door te lang in de zon?

Klachten door te lang in de zon?

Hoofdpijn, algemene malaise, koorts of anderszins beroerd door te lang in de zon zitten? Homeopathie kan helpen. Afhankelijk van de soort klachten heb je een homeopathisch middel nodig. Neem op vakantie altijd een homeopathische EHBO-set mee, dan kan je in telefonisch overleg met je homeopaat het passende middel uitzoeken. Zelfs een zonnesteek is goed te behandelen.
Een verbrande huid is vervelend en ongezond, maar als het eenmaal is verbrand, verzacht de huid door een Hypercal-verdunning op de huid te deppen, waardoor het herstel flink bespoedigt. Hypercal oertinctuur hoort ook in het EHBO-setje te zitten.
Teveel in direct zonlicht in de warme zomer veroorzaakt DNA-schade in de huid wat tot huidkanker kan leiden. Ook gaat de elasticiteit van de huid achteruit als je te veel in de zon zit.


Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
tel.: 071-513 79 40
mobiel: 06-37 11 31 93
app: 071-513 79 40

 


U vindt mij op de tweede verdieping!

Copyright 2021 - Homeopathie Leiden - KvK 61701068 - Alle rechten voorbehouden