Els Baars

foto_els_s

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Half september ga ik mijn werkzame deel van mijn leven als klassiek homeopaat na bijna 30 jaar beëindigen. Ik bereik dan de pensioengerechtigde leeftijd en ga andere wegen bewandelen. U kunt zeker nog bij mij terecht tot half september.

Daarna zet de collega met wie ik al een aantal jaren nauw samenwerk de praktijk voort. Ik heb verscheidene jaren geleden Maarten Verzaal gevraagd de praktijk te komen versterken omdat ik een zeer goede indruk van hem had als bekwaam homeopaat. Dat heeft hij in de praktijk zeker waargemaakt.

Ik wil u bedanken voor de lange of korte tijd die we met elkaar in contact zijn geweest voor een homeopathische behandeling voor uzelf of uw kind(eren). U bedanken voor uw vertrouwen, uw openheid en uw samenwerking.

Het zijn 30 bijzondere jaren geweest. Met veel diepgaande en bijzondere ontmoetingen met mensen, van wie u er een bent geweest. Met veel prachtige homeopathische resultaten. Het werken met u en alle anderen heeft mijn leven veel diepgang en wijsheid gegeven. Ik heb nog meer respect gekregen voor de weerbaarheid en het wonder van ons menselijk lichaam en geest, èn de mogelijkheden van de klassiek homeopathie.

Velen van u zal ik de komende maanden nog zien, maar voor degene die ik niet meer ga ontmoeten: het ga u goed!

Els Baars, Klassiek Homeopaat RH

werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag.

English consultations are possible.
werktijden: 08:00 – 19:00
telefoon: 071 – 513 79 40
e-mail: baars@homeopathieleiden.nl

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Adres

Gezondheidscentrum Leiden
Oosterkerkstraat 1
2312 SN LEIDEN

Contact

Maarten Verzaal
verzaal@homeopathieleiden.nl
071-513 79 40
06-37 11 31 93

 


U vindt ons op de tweede verdieping!

Copyright 2017 - Homeopathie Leiden - Alle rechten voorbehouden