Els Baars

foto_els_s

In de klassieke homeopathie blijft ieder mens uniek en zijn er geen standaard antwoorden. Ieder individu is anders en vraagt een eigen benadering. Daarom is het zelfs na 27 jaar altijd boeiend om als homeopaat met mensen te mogen werken. Het blijft bijzonder om volwassenen en kinderen met hun ouders homeopathisch te begeleiden. Hen te helpen om het lijden door ziekte, omstandigheden of trauma’s te kunnen verlichten, weg te nemen of te voorkomen. Mijn ervaring is dat homeopathie  diepgaand werkt. Heel bijzonder.
Ik ben een praktisch mens, even als de homeopathie, die ook praktisch en aards is.
Daarnaast heb ik me bekwaamd in het begeleiden van mensen naast de homeopathie, met eenvoudige en doeltreffende technieken.
Op basis van mijn ervaring heb ik de afgelopen jaren veel les en nascholingen aan collega’s en anderen mogen geven en heb ik jaren geschreven in het vaktijdschrift voor homeopaten. Uiteraard heb ik zelf tal van nascholingen gevolg bij nationaal en internationaal befaamde homeopaten en blijf ik studeren om me nog verder te verdiepen.
Van 1989 tot 2005 praktiseerde ik in Amsterdam Centrum, daarna in Leiden. Sinds 2014 samen met collega Maarten Verzaal in GezondheidsCentrumLeiden.

 

Els Baars, Klassiek Homeopaat RH

werkdagen: dinsdag, woensdag, vrijdag.

English consultations are possible.
telefoon071 – 513 79 40
e-mail: baars@homeopathieleiden.nl